Gondolatok

1:04:00

Sziasztok!

  Mostanság elég sok minden kavarog bennem, amikről néha megtudok feledkezni, néha pedig nem. Jobb nem lesz, ez ellen nincs mit tenni.
  A mai nap elég érdekesen alakult. Ma annyian fárasztottak le, hogy úgy érzem öngyilkos lett az a néhány megmaradt agysejtem is...
De ez még mindig jobb mint egy hazug ember, aki nem vesz rólad tudomást...!
A nap végén egyszerre voltam teljesen pipa, szomorú és valahol egy elég nagy nevetőgörcs is megbújt bennem. Hormonok...
  Tomi mostanában roppant furcsán viselkedik. Elkezdtem érdekelni. Jó nem "úgy", de nagyon sokat beszélünk. Mondjuk előre tudom mi lesz a dolog vége. Most kell neki egy váll, ahol kisírja magát, meg akinek elmondhatja az örömeit, de később visszatérünk az elmúlt évek alatt oly gyakran alkalmazott beszédstílusához.
Vázolom:
- Sziaaa!:)
- Cs!
- Mizujs, hogy vagy?
- Semmi. Meg vok. Te
....
Egy 3 betűs szón mit kell rövidíteni???? Mindegy. Nem próbálom meg megérteni, mert tudom, hogy sose sikerülne...:D
Nem csak a Tomival való kapcsolatom kezdett felmelegedni, hanem egy régi osztálytársammal is. Meglátjuk melyikből mi fog kisülni!!
  Holnap este elvileg lesz valami banzáj, amin ki lehet beszélni a dolgokat. Na, ez nekem olyan, hogy van 1-1 pillanat, amikor nagy szükségem van erre, és az általában éjjel, de ugye olyankor nem tudom. Reggelre meg már jobban vagyok, és nincs kedvem ezekről beszélni. De majd meglátjuk. Csak nem tudom, hogy a beszélgetés utáni bűntudattal mit kezdjek...
A templom takarítás is holnap van, oda is megyek majd. Szombaton meg templom búcsú.
  Elvileg vasárnap lenne valami családi éttermes banzáj, mivel ma van a nagyapám születésnapja. Ezekből sose sül ki semmi jó. De az éttermi kaja miatt megéri mindenképp!:D
  Aztán jövő héten elvileg lent leszek Velencén, gyakorlatilag meg minden azon múlik, hogy elengednek-e... Ami egyenlőre nagyon kétséges.
  Az utána következő hét végén meg gólyatáborozok, amitől egyenesen rettegek. Ne nevess, mert komolyan így van!!
De majd csak lesz valahogy. Maximum majd zenét hallgatok meg kiolvasom a kötelezőket, amíg ott vagyok. De remélem jó fej bandát kapok, és nem a tróger fajtát!!!
Utána meg sajnos kezdődik minden elölről. Korán kelés. Suli. Tanulás. Dolgozatok. Felelés.
De elvileg idén is megyünk szeptember elején Sóstóra, ha atya elenged, szóval azt már várom.

Na, de jó pihenést Babák! Legyetek huncutkák!!;)

XoXo,
Lia

You Might Also Like

0 megjegyzés

Címkék

Subscribe